Ledningsstöd – HR-pärmen

 

AppieMode AB är ett ungt framåt företag med stor kompetens som har några otroliga tjänster vilka de jobbat med under de senaste fyra åren. De är innovativa och tänker i andra, nya banor än traditionella programproducenter.

 

Deras appar är otroligt enkla att använda, och samtidigt väldigt effektiva. All aktuell information finns alltid till hands var man än befinner och presenteras på ett mycket smakfullt sätt. Precis som man alltid önskat sig!

 

Vårt samarbete är mycket spännande och fyllt av möjligheter, där vi nu kan erbjuda vårt HR-material till er levererat i deras digitala pärm. HR-pärmen som vi kallar den är den första i serien hjälpmedel och stöd för företagsledning inom den privata sektorn såväl som offentlig förvaltning.

 

För mer information om detta effektiva ledningsstöd, maila eller ring oss >>

 

Utveckling av industrin

 

IUC Wermland

 

… driver på den industriella utvecklingen i Värmlandsregionen genom att öka tillverkande företags konkurrenskraft och möjligheter att växa.

 

… är en regional samarbetspartner som driver projekt och utför uppdrag inom produktions-, produkt och marknadsutveckling.

 

… har tillgång till personer med bred industriell erfarenhet och har ett stort nätverk av samarbetspartners.

 

… ägs av industrin och ingår i ett nationellt nätverk av industriella utvecklingscentra.

 

För mer information om utvecklingsarbetet, maila eller ring oss >>

BESÖKSADRESS S KYRKOGATAN 11, KARLSTAD         POSTADRESS TRUMSLAGARENS GATA 10, 653 48 KARLSTAD         TELEFON 070 - 651 30 11        E-POST INFO@RESULTIMA.SE